Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@23:24:21 GMT

قطعی آب برخی مدارس ابتدایی زاهدان را تعطیل کرد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۷۲۸۱۹

قطعی آب برخی مدارس ابتدایی زاهدان را تعطیل کرد

زاهدان - ایرنا - مسئول روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: شماری از مدارس ابتدایی شیفت صبح و عصر زاهدان امروز /یکشنبه/ به علت قطع آب انتقالی از چاه نیمه به مرکز استان تعطیل اعلام شده است.

علی مرادی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به مشکل پیش آمده در خط انتقال آب چاه نیمه سیستان به زاهدان، آب در این کلان شهر دچار قطعی موقتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: امروز به دلیل قطعی آب در مدارس، شیفت صبح و عصر بعضی از مدارس ابتدایی زاهدان تعطیل اعلام شد.
وی افزود: مدارس ابتدایی خیابان های پرستار، فرهنگ، معلم، جمهوری، دانش، دانشجو، بزرگمهر، دانشگاه، قلنبر، جانبازان، ثارالله، انقلاب، زیباشهر، مهرشهر، فاضلی، کوثر، شهرک کارگاهی، مزاری، امیرکبیر، دستغیب، پاستور، پوریا، مطهری، فلسطین، امام خمینی(ره)، کریم آباد، جام جم، رسالت، طباطبایی، سیستان و رجایی امروز تعطیل هستند.
به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گردباد شب گذشته در سه راهی دشتک موجب سقوط تعدادی از تیرهای انتقال برق و قطع جریان انتقال آب چاه نیمه به زاهدان شد.
محسن میرادی اظهار داشت: بر اثر گردباد جریان برق خط انتقال آب چاه نیمه به زاهدان در محل ایستگاه شماره 2 واقع در سه راهی دشتک قطع شده و فعلا هیچ آبی به زاهدان نمی رسد.
وی افزود: این حادثه در پی سرعت گردباد رخ داده و باعث سقوط 30 تیر برق و پاره شدن خطوط انتقال برق شده و هم اینک پنج تیم امدادی متشکل از اتفاقات آب و برق در حال تعمیر خطوط انتقال برق هستند.
وی بیان کرد: وارد مدار کردن خط انتقال آب تا بعدازظهر امروز طول می کشد و در این مدت شهر زاهدان را با تنش آبی مواجه می سازد.
میرادی از شهروندان زاهدانی درخواست کرد با شکیبایی و صرفه جویی در مصرف آب تا پایدار شدن شرایط شبکه توزیع آب نهایت همکاری را داشته باشند.
به گزارش ایرنا خط انتقال آب از چاه نیمه سیستان به زاهدان سالانه بیش از 30 میلیون مترمکعب آب را به شهروندان زاهدانی می رساند.
چاه نیمه ها مخازن طبیعی ذخیره آب در منطقه سیستان هستند که در فاصله بیش از 200 کیلومتری شمال زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده اند.
بر اساس برنامه ریزی انجام شده خط دوم انتقال آب از چاه نیمه به زاهدان در دست اجراست و در آینده نزدیک بهره برداری می شود.
7316 **3042 **6081

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي حوادث قطعي آب تعطيلي مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۲۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد

بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور به همت خانواده خیر نیکوکار مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و انار، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در آئین افتتاح درمانگاه با گرامیداشت یاد مرحوم رحیمیان، اظهار کرد: در رفسنجان و انار قبل از انقلاب ما پزشک ایرانی انگشت شمار داشتیم که اکثراً از کشورهای دیگر بودند ولی امروزه ایران به قطب گردشگری سلامت تبدیل شده است زیرا از کشورهای مختلف برای درمان به ایران می آیند.

وی افزود: در حوزه‌های صنعت، معدن، اقتصاد و واحدهای تولیدی بالغ بر هشت هزار و ۴۰۰ کارگاه تعطیل یا نیمه تعطیل وجود داشت که در این دولت یک واحد احیا جهت کارگاه‌های نیمه تعطیل در همه استان احداث شده تا نیروی کار مجدد به کار مشغول شوند و همچنین در استان‌های مختلف پروژه‌های نیمه تمام فراوان وجود دارد که در حال تکمیل و آماده جهت ارائه خدمت به مردم هستند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: هیچ دولتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه دولت کنونی در حوزه بهداشت، درمان و سلامت توجه و هزینه نکرده است، زیرا حوزه سلامت جز اولویت‌های مهم دولت است.

وی با بین اینکه وظیفه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم و پیشرفت کشور است، گفت: درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر (عج) جزو بزرگترین درمانگاه‌های روستایی کشور است و باید از آن مراقبت کرد تا متوقف نشود.

حسینی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان افزود: درمان زخم‌های دیابتی، تولید داروی شیمی درمانی، داروی آسم، تشخیص سرطان روده، سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی، داروی ضد سکته مغزی، داروی درمان سرطان پروستات، راه اندازی بزرگترین خط تولید انسولین در کشور و…از جمله نمونه‌هایی است که توسط شرکت‌های دانش بنیان در حوزه بهداشت انجام شده است.

به گزارش ایمنا، درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر (عج) به عنوان بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار متر مربع و زیربنای ۴۲۰۰ متر مربع با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان توسط خانواده مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان بنا شده است.

کد خبر 750355

دیگر خبرها

  • قطعی آب گچساران در پی بارشها/جاده های عشایری دچار خسارت شدند
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد
  • هوای سیستان بارانی شد + فیلم
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • سیستان بارانی شد
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • آزمون حفظ قرآن در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان